CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Ahad, 28 Jun 2009

Buat Apa Tu

Pulau Bum-Bum

Ni lah dia Hujung Tanah Borneo di sebelah timur ,pulau kat belakang tu pulau Bum-Bum,..45 minit dari jeti ni kita sampai ke Pulau Sipadan.Salah satu pulau tercantik di dunia...dari pulau sipadan tu plak 45 minit lagi sampai la pulak ke Filipina...kat sini lah dulu kena serang dengan Abu Sayyaf..Tapi lo ni,aman damai kata sini..

Jaguh Rempit


Hah ni dia baru real minah rempit!!! selamba je ,bergendong 3 pulok tuh! yang mat racing kat tepi dah meniarap sakan pun payah nak overtake...kalu yohngoh tengok ni baru perik rasonyo!!!kekeke

Bila nak habis bergambar dengan haiwan kat sini ni!!! penat betul dah nih!

Zoo Negara

Sedang menunggu penguin berjoget

MOHD AZIM HUSAINI M.HAMDAN

Sabtu, 27 Jun 2009

ADIK YANG DITUNGU-TUNGU


Nah!!! inilah adik boy kami yang ditunggu-tunggu...nanti bila dah boleh berlari bolehla kejar bola dengan along...kami akan jaga dan sayang adik kami ni...

Jumaat, 26 Jun 2009

Pusing-pusing di laut

video

Anak keempat


Nama:AisyaAmani
umur sekarang: 4Tahun.
Sekolah: Ikut-ikut je p
sekolah

Hobi:Mandi kolam,ikut bapak jalan-jalan.
Tarikh Lahir:05.05.05

Anak Ketiga


Nama:Aina Amallin
Umur Sekarang:6 Tahun
Sekolah:Sk.Pekan Semporna Dua.Semporna Sabah
Hobi:Menyanyi
Tarikh Lahir:05 Jun 2003

Anak Kedua


Nama:Amal Hanani M.Hamdan
Umur Sekarang:7 Tahun
Sekolah:Sk.Pekan Semporna Dua.Semporna Sabah
Hobi:Membaca Buku
Tarikh Lahir:29 May 2002

Anak sulung


Nama:Mohd Akmal Hakimi M.Hamdan.
Umur Sekarang : 9 Tahun
Sekolah:Sk. Pekan Semporna Dua.Semporna Sabah
Hobi:Bersukan
Tarikh lahir:03.Ogos 2000

Dulu dan kini


dulu-dulu...kalau tak silap 16 tahun dahulu bapaknya budak-budak ni pernah kerja basuh kenderaan kat belakang tu...gaji RM 1o/sehari...sedih betul.Tak lama,sebulan je..cabut...ada rezeki jadi cikgu kat jalan peel...sudah ditakdirkan anak-anak ni anak kepada pendidik...jadi sekarang setiap hujung tahun..inilah lah kenderaan kami untuk balik kampung...ada benarnya pesan orang tua kita, bersusah-susah dahulu,bersenag-senang kemudian

Mana lebih manja


Hah...cuba teka mana lebih manja?yang kat luar sangkar ke yang dalam sangkar tu....sorry ye long ,abah gurau je..Kata Pak do anie...mahal miaw-miaw dia tu,tidur pun dalam bilik econ..tak makan sembarangan,makan mimilih...bagus bela ikan kan long,bila dah macam-macam boleh digoreng!!!

Orang kg p bandar...


Wah bergaya sakan orang kg bila p bandar nih...abis tempat digambarnya hah...Tapi macam steady je...dah biasa kat Kl bah...cuma kasi can anak-anak la plak kenal hutan batu dan sungai kenderaan...orang kl jangan lupa balik kg tau...kami sini jauh mau balik...maklumlah 40 minit naik bot sampai pilipin...

Cinta orang lama..Cinta kerana agama


Wah mesra plak mama dan papa ku nih!!! tu la bagus..kemesraan yang meyejukkan hati dan membakar semangat anak-anak...apatah lagi anak yang ada di hujung negara ni...jangan lupa tu! tahun ni dapat cucu lagi..lelaki bah!kata orang bajau "ARUNG"anyway kita sentiasa mendapat kemudahan dan rezeki yang tak terkira dari Allah maha esa...percayalah dan beranggapanlah bahawa Allah sentiasa memberi kebaikan kepada keluarga kita dari sehari ke sehari...

Kenapa budak-budak suka mandi kolam


Hah ni dia...hari-hari mau mandi kolam...kalau tak disuruh berhenti 4 jam pum masih berendam kat kolam tu...Ni kat belakang rumah di semporna centre 2,3 hari lepas...makcik,pakcik nak tahu ,ni lah aktivit anak buah bila hujung minggu...nak p mandi laut takut lemas,nak p klcc jauhnya...tak pe lah janji dapat berendam!!!

Orang Baru,anak baru,cucu baru


Alhamdulillah Tepat jam 11 malam 06.06.09 yang telah lahir kedunia seorang lagi hamba Allah yang di beri nama : MOHD AZIM HUSAINI BIN MOHD HAMDAN...secara kebetulannya tarikh tersebut sama dengan birthday DYMM sultan Mizan...sultan tganu kite tu...apa-apa pun syukur alhamdulillah..